maanantai 1. elokuuta 2016

Wind of Change / July Favorites

Oon jo pidemmän aikaa suunnitellut, että alan kirjoittamaan tänne muitakin kuin 100 Days of Make-Up -aiheisia postauksia. Tässä olisi niistä ensimmäinen eli July Favorites. Monet tekee Favorites -videoita Youtubeen, mutta ajattelin, että on turvallisempi aloittaa kirjoittamisen kautta ja katsoa miten intoa riittää bloggauksen suhteen. I might even start blogging in English, we'll see. Tämän syksyn aikana saattaa muuten video, jos toinenkin, Youtubeen tupsahtaa. Niistä ilmoitan tietenkin täällä, kun aihe on ajankohtainen. Mutta asiaan eli tässä on mun heinäkuun suosikit.

July favorites / @lipstickonyourtombstone

Kardashian Beauty Take 2 Dry Shampoo. Oh my Lord, this is a life saver! Mulla ei ole ikinä ollut näin hyvää kuivashampoota. Ihan uskomaton tuote. En oo koskaan ollut kuivashampoiden ystävä, koska mulla on todella tummat hiukset luonnostaankin ja kaikki muut kokeilemani kuivashampoot ovat jättäneet kamalan harmahtavan, tahmean tyven hiuksiini. Ei varmasti oo jäänyt kenellekään epäselväksi, että kuivashampoota on tullut käytettyä. Tämä Kardashian Beautyn kuivashampoo on väritöntä, joten se sopii ihan kaikille hiusväreille. Hiukset eivät myöskään tunnu tahmeilta vaan aine aikalailla katoaa hiusten sekaan ja vie rasvaisuuden mennessään. Hintaa pullolla on noin 22€.

Maybelline The Falsies Volum' Express. Elämäni ensimmäinen vedenkestävä ripsiväri enkä oo joutunut pettymään. Pääsyy vedenkestävään ripsiväriin siirtymiseen on se, että vedenkestävä ripsiväri pitää ripset taivutettuina paremmin kuin tavallinen. Jos sullakin on yhtä tikkusuorat ripset kuin mulla, suosittelen hankkimaan tämän. Ripsari on ollut erittäin kätevä näin kesällä kuumina päivinä, kun ei ole kauheasti jaksanut meikata, mutta silmiin on silti halunnut hieman näyttävyyttä. Omaan ostoskoriin tämä päätyi, kun luin jokin aika sitten Khloé Kardashianin sivuilta hänen meikkaajansa Joyce Bonellin suositteluja. If it's good enough for Khloé, it's good enough for me ja hintaakin on vain noin 15€.

Clinique Blended Face Powder. Tarvitsin uuden irtopuuterin eikä Ben Nyen luottopuuteria ollut saatavilla juuri sillä hetkellä, joten valitsin tämän Emotionin myyjien avustuksella. Ostos osoittautui hinta-laatu-suhteeltaan erittäin hyväksi. 35g purkki (sis. puuterisivellin) maksoi Seinäjoen Emotion-myymälässä alle 38€.

Danzig-toppi. Hate to admit it, mutta tämä toppi H&M:ltä. Rakastan Danzigia ja topilla oli hintaa vain 15€, joten sorruin ostamaan sen. Muuten en oikein pidä bändipaitojen ostamisesta H&M:ltä tai muista vaateliikkeistä, jotka eivät ole erikoistuneet bändituotteiden myymiseen. Syystä, että parhaiten yhtyettä tukee ostamalla paidan heidän keikaltaan. Lisäksi se, että näitä H&M:n ym. bändipaitoja löytyy varmasti ihmisiltä, jotka eivät ole koskaan kyseistä bändiä kuunnelleetkaan, mutta pitävät paidan printistä.

Twin Peaks: Dale Cooperin omaelämäkerta. Kuten moni muukin, pidän Twin Peaksista ja uusia jaksoja odotellessa päätin etsiä tämän kirjan käsiini. Ilmeisesti tästä ja toisesta Twin Peaks -teoksesta tulee uusintapainokset vielä tämän vuoden puolella. Tähän hätään sain kirjastosta kuitenkin vain Dale Cooperin omaelämäkerran, joten Laura Palmerin salainen päiväkirja saa odottaa.

EDIT: Whitesnake @ KuopioRock. Mä niin halusin lisätä Whitesnaken heinäkuun suosikkien listaan, vaikka keikalla oli hieman teknisiä ongelmia. PA rätisi ja pätki, kun strobot vilkkuivat. Tälle asialle ei tehty mitään koko setin aikana, joten se latisti tunnelmaa. Onneksi settilista oli täynnä pelkkiä hittejä, joten pettymystä ei tarvinnut kokea itse musiikin suhteen. Ja olihan se kova! Kyllä vanhatkin vielä jaksaa. \m/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti