maanantai 1. elokuuta 2016

40/100 Days of Make-Up: Pin-up

Pin-up look inspired by Sini Ariell / @lipstickonyourtombstone

Oon jo pitkään seurannut suomalaista pinup-mallia ja tatuoijaa, Sini Ariellia, sosiaalisessa mediassa. Heti ensimmäisen kerran, kun näin Sinin Tatuointistudio HelsINK -ohjelmassa, tykästyin mimmin suorasukaiseen ja omaperäiseen tyyliin. Tämän päivän pinup-henkinen look sai siis inspiraationsa hänestä.

Meikkipohja on tuttuun tapaan Lumene Natural Code Skin Perfector -mattameikkivoide sävyssä 10 Vanilla, jonka puuteroin Cliniquen irtopuuterilla. Kulmakarvat täytin KVD:n Mi Vida Loca Remix -luomiväripaletin sävyllä Vox. Silmäluomille levitin samasta paletista sävyjä Moulder, Lyric, Strutter, Vox ja Skulls. Silmänrajaus syntyi mustalla Black Metal -luomivärillä sekä Make Up Storen Mixing Liquidilla. Ripset ovat mun lempparit eli Ardellin Demi Wispies. Korostukset ja varjostukset tein NYXin Highlight & Contour Pro -paletilla, poskipunana toimi KVD:n pinkki luomiväri Swoon. Huulilla on KVD:n Studded Kiss -huulipuna sävyssä Bachelorette.

Pyöräytin etutukkani ensimmäistä kertaa tortulle, joka onnistui suht hyvin. Erotin ensin etuhiuksistani osuuden, jonka takaosan tupeerasin. Sen jälkeen pyöräytin osion rullalle ja iskin pinnillä kiinni. Mulla on niin paljon lyhyttä vauvatukkaa tuossa etuosassa, joten lopputulos ei ollut siistein mahdollinen. Oh well. Loput hiukset vedin rennolle ponnarille. Lisäsin jenkkihuivin ja lookki oli valmis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti