lauantai 4. kesäkuuta 2016

17/100 Days of Make-Up: Grunge

Grunge inspired look / @lipstickonyourtombstone

Inspiraation tämän päivän meikkiin lähti grungemusiikista, Frances Bean Cobainista ja Jade the Libran tutoriaalista. Käykää ihmeessä katsomassa Jaden muitakin videoita, koska hän on yksi mun suosikeista.

Meikkipohja on Lumenen Natural Coden Matt Makeup -meikkivoide sävyssä 10 Vanilla, jonka puuteroin Ben Nyen HD-puuterilla. Silmämeikissä käytin NYXin valkoista Jumbo Eye Penciliä sekä KVD:n Mi Vida Loca -paletin värejä Noble, Harpischord, Rewind ja Lyric. Huulilla on NYXin Soft Matte lip creamit väreissä Copenhagen ja Transylvania. Poskille sipaisin hieman varjostusväriä nimeltä Sculpt NYXin Highligh & Contour Pro -paletista.

Details / @lipstickonyourtombstone

Kuten kuvasta näkyy, ripsiin laitoin vain ripsivärin. Valitettavasti omat ripset eivät ole pitkät ja näyttävät, mutta oon hyvin laiska käyttämään tekoripsiä. Tähän mennessä oon pitänyt vain yksiä todella mukavia tekoripsiä, jotka olivat Ardellin Double Up Wispiesit. Muuten oon turvautunut pelkkiin ripsitupsuihin, jotka eivät puolestaan näytä lähikuvissa niin hyviltä kuin kokonaiset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti