keskiviikko 30. joulukuuta 2015

LUSH-arvostelut ja aleostokset

Parin viikon hiljaiselo on johtunut työkiireistä, mutta nyt oonkin kipeänä, joten on aikaa kirjotella. Palataan siis hieman ajassa taakse päin.

Mun aiemmin mainittu LUSH-tilaus saapui parissa päivässä. Pumice Power -jalkasaippua on osoittautunut todella hyväksi! Toki oon pari kertaa käyttänyt myös jalkaraspia ja -rasvaa, koska kantapäät ovat olleet niin kamalassa kunnossa. Pääasiassa oon kuitenkin hinkannut kantapäitä suihkussa hohkakiveä sisältävällä saippualla ja mun kantapäät ei oo koskaan olleet näin sileät! Ihan uskomatonta. Valitettavasti samaa en voi sanoa muista tuotteista. Coalface -kasvosaippuaa olen testannut muutaman kerran ja T-alue ei kiillä ihan niin nopeasti kuin ennen, mutta kyseinen saippua haisee aivan järkyttävältä. En suuremmin välitä lakritsista, joten lakristijuuren voimakas haju on epämiellyttävä. Saman ongelman koin Lemony Flutter -käsivoiteen kanssa, joten päädyin paketoimaan kyseisen tuotteen joulupakettiin.

Aleostokset Emotionista / Instagram @lipstickonyourtombstone

Tällä viikolla alkaneet alennusmyynnit veti mua puoleensa heti maanantaina. Emotionissa oli todella paljon erilaisia tarjouksia ja yllätyin positiivisesti kassalla. Ostoskoriin päätyneet tuotteet maksoivat yhteensä 14,90 euroa vaikka pelkkä silmänympärysvoide maksaa normaalisti parisenkymppiä. Ihanalta tuoksuva I love Minty Choco Chip -suihkusaippua maksoi vain 3 euroa. Käykää siis ehdottomasti tarkastamassa lähimmän Emotionin tarjonta, jos kosmetiikkavarastonne kaipaavat täydennystä. Taidan itse käydä ostamassa vielä jättikokoiset Lumenen puhdistustuotteet ja ripsivärin varastoon, koska kun ne on lopussa, niitä ei varmastikaan saa niin halvalla.

Anttilan ostokset / Instagram @lipstickonyourtombstone

Anttilan kosmetiikkaosasto puolestaan tarjosi kaikki Lumenen tuotteet -40% hintaan. Mukaan lähti myös muutama muukin tuote. Herbinan kuorintavoide oli ainut normaalihintainen tässä satsissa, mutta kasvokuorintaa ei löytynyt omasta kylppäristä, joten otin tämän testiin. Omistan jo mustan TangleTeezerin, joten oranssin ostin alennuksesta poikaystävälleni, vaikka haluaisin sen ehkä itselleni.

Sellaista tarttui mukaan tällä kertaa. Sain jouluna myös vihdoin ja viimein Sephora-tilaukseni eli Kat Von D:n meikit, mutta haluan tehdä niistä kokonaan erillisen postauksen mahdollisimman pian. Ehkä jo huomenna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti