torstai 26. marraskuuta 2015

May the force be with you...

Koska en ole kahteen viikkoon päivittänyt, päätin tehdä pari postausta heti peräkkäin. Viime viikolla kävin paikallisessa Emotionissa, johon oli ilmestynyt Max Factorin limited edition Star Wars -mallisto. Mallistoon kuuluu kaksi huulipunaa sekä ripsiväri.

Instagram: @lipstickonyourtombstone

Kuten kuvasta näkyy, mukaani lähti molemmat huulipunat. Alunperin lähdin hakemaan vain punaista, mutta kullanvärinen oli niin mielenkiintoinen, että pakkohan sekin oli ottaa. Nro 40 eli Gold vaikutti siltä, ettei pigmentti riitä täysin peittämään omien huulten punaisuutta. Huulet täytyy siis pohjustaa esimerkiksi meikkivoiteella ennen kyseisen "punan" levittämistä. Aion kokeilla viimeistään joulun aikaan jotain juhlameikkiä tämän kullanvärisen punan kanssa. Kuvia luvassa siis myöhemmin!

Eilen pääsin testaamaan nro 30 eli Dark Berryä. Rajasin ja väritin huulet kauttaaltaan rajauskynällä ja levitin punan päälle. Punassa on hyvä tuoksu ja se tuntui mukavalta huulilla vielä useamman tunnin jälkeenkin. Tuotekuvaus lupaa huulipunan hoitavan ja pehmentävän huulia, joten jätin huulirasvan alta pois. Tunnustan olevani jonkin sortin huulirasva-addikti, joten tämä oli melkoinen suoritus meikäläiseltä - etenkin näin talvisaikaan. Huulipuna pysyi hyvin huulilla ja vaati korjailua vain syömisen jälkeen. Olen tyytyväinen ostokseeni.

Burleski-illan pick up -tyttö ja henksuvessan likainen peili

Ajatus pinup -henkiseen meikkiin syntyi nopeasti, sillä työpaikallani oli burleskiesityksiä. Paikalle saavuttuani sain kuulla toimivani pick up -tyttönä siis tyttönä, joka kerää vaatteet lavalta esityksien välissä. Oh my, onneksi panostin edes vähän meikkiin ja asukokonaisuuteen. Luomivakoon hieman ruskean eri sävyjä varjostusta luomaan ja liikkuvalle luomelle vaaleampaa sävyä edellisessä postauksessa tutuksi tulleesta True Love -paletista, kissamaiset rajaukset KVD:n Autograph Eyelinerilla ja Maybellinen Colossal Volum' Express 100% Black -ripsiväri. Puna huuliin ja poskille hieman H&M:n Dazzling Peach -poskipunaa. Halpa on joskus hyvääkin! Nimittäin H&M:n poskipunien pigmentti on todella runsas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti